Behöver du hjälp?
Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Modeller

Rastvagn

En rastvagn passar utmärkt för såväl den stora som lilla entreprenören som söker ett flexibelt, mobilt rastrum för sina anställda.

I rastvagnen ges möjlighet till att hämta ny energi och sitta i en torr och varm miljö under kalla höst och vinterdagar. Våra rastvagnar innehåller handfat i både toaletten och matrummet. Varmvattenberedaren i matrummet möjliggör att man enkelt kan tvätta av smutsiga och oljiga händer. Självklart passar rastvagnen som ett mobilt kontor för byggherren, eller kanske enbart som mötesplats för morgonmötena.

Våra rastvagnar finns i många olika storlekar. Våra standard rastvagnar är:

  • Rastvagn 4P – Upp till fyra personer. Med el-drift eller el / gasol 320x220cm
  • Rastvagn 6PV – Upp till 6 personer med verktygsrum. Med el-drift eller el / gasol 420x220cm
  • Rastvagn 10PV – Upp till 10 personer med verktygsrum. Med el-drift eller el / gasol 520x220cm
  • Rastvagn 16P – Upp till 16 personer. Vårt flaggskepp. Premiär Q4 2017. 730x242cm

Samtliga rastvagnar levereras med 50mm kuldrag för att kunna dras med vanlig personbil. Levereras besiktade och klara för 80km/h.

Belysningen i våra vagnar är standard lysrör. Tillval är ledbelysning.
1-fas 230V Slamtoalett. Går att beställa gasolförbränningstoalett, pacto, Wanto-mini.

Personalvagn / Arbetsvagn

Personalvagn, Manskapsvagn, Arbetsvagn. Ett kärt barn har många namn?
En personalvagn är en vagn där man kan byta om, duscha, tvätta sig, har toalett, kök och matrum. Personalvagn / Manskapsvagn kallas idag även för arbetsvagnar eller rastvagn.

En personalvagn är oftast något längre än standard vanlig rastvagn. För att arbetsgivaren ska uppfylla samtliga nödvändiga regler och krav från arbetsmiljöverkets regler från 2009 samt fackets regler från 2015 passar en personalvagn utmärkt.

Personalvagnar används när kraven är högre på arbetsplatsen. Vagnarna är ofta utrustade med omklädningskåp & dusch, samt toalett & matutrymme.

Välkommen att kontakta oss på Rastvagn.se för att diskutera olika lösningar på personalvagnar.

Bostadsvagn / Bovagn

När du, eller din personal jobbar på orter långt bort ifrån sin egen bostad kan det vara skönt att ha en egen bostadsvagn, även kallad bovagn. För att kallas bostadsvagn krävs det att komforten är hög för att kunna ge avkoppling och en god natts avkoppling för att börja nya dagen helt utvilad. För en del finns det tillgång till el och inkoppling på extern avlopp. Då har vi bostadsvagnar på EL med kvarntoaletter och 25m slang. För andra har man varken möjlighet till el från elnätet eller inkoppling till avlopp. Då krävs en gasoldriven bostadsvagn med slam eller förbränningstoalett. Oavsett vad du behöver har vi lösningen till dig ! Vi erbjuder moderna bostadsvagnar som passar för dig som söker en stilren vagn.

Våra bostadsvagnar / bovagnar är byggda för 2-4 personer

Kontorsvagn

Med en mobil kontorsvagn kan du enkelt flytta runt och vara nära varje projekt. Du får även ett lugnt och skönt ställe att sköta det administrativa på en hektisk byggarbetsplats. Våra kontorsvagnar kommer i längder om 310, 410, 510, 610, 730cm långa och med en stor valfrihet när det kommer till design invändigt. För offert på kontorsvagn, vänligt kontakta oss med önskad layout / utrustning. 

Monterbar container

Är du i behov av mer förvaring? I så fall kan en monterbar container vara lösningen för dig eller ditt företag. Våra containrar kommer i flera olika storlekar och är enkla att montera. De är tillverkade av hållbara och väderbeständiga material och kan anpassas utifrån dina specifika behov.