Behöver du hjälp?
Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Om oss

Rastvagn.se om oss

Rastvagn.se grundades hösten 2015, efter framgångar i TrailerButiken.se ville vi utöka och börja utmana konkurrenterna på riktigt. ( Sedan 2019 säljer vi enbart via Rastvagn.se och la Trailerbutiken.se på Paus för att kunna fokusera fullt ut på våra Rast – & Personalvagnar ). Vårt mål är att effektivisera försäljningen och logistiken av Rastvagnar & Personalvagnar i Skandinavien. Våra ledord är kundnöjdhet, tillgänglighet och kvalité! Pröva oss, vi är oftast flitigare på att svara på sms & mail kvällstid, helger än konkurrenterna 🙂

Bolagets VD Henrik Hettinger drivs av försäljning, men framförallt av nöjda kunder. Henrik vill att försäljningen skall vara flexibel, och möta kundernas behov med våra stilrena rastvagnar och moderna lösningar som passar både den mindre och större entreprenören. 

Rastvagn.se har moderna, stilrena och stryktåliga vagnar som är byggda efter standardiserade modeller som är våra storsäljare! Vi bedriver konstant produktutveckling med kunniga CAD-ingenjörer. Våra chassin byggs likt bilindustrin med avancerade maskiner där vi använder minimalt med metall för största och bästa vridstyvhet. Allt för att eftersträva en tydlig miljöprofil och sätta en ny standard på hur produktion och försäljning av Rastvagnar kommer ske i framtiden!

Vår fabrik i Estland, Tartu, byggdes ut 2019 med en årsproduktion på ca 450 enheter. Vi har nu redan växt ur denna anläggning. 2020 införskaffades en ny tomt för att bygga en ny produktionsanläggning med dubblad kapacitet ( ca 800 enheter / år ). Nya fabriken beräknas vara klar till 2023.

Affärsidè

Rastvagn.se ska utveckla, tillverka samt sälja mobila rastvagnar och personalvagnar med minimal klimatpåverkan med högsta möjliga kvalité, och såklart med nöjdast kunder!

Vision

Vår vision på Rastvagn.se är att ha ett rikstäckande försäljningsnätverk i Sveriges tre största tillväxtsområden! År 2025 är visionen att bli Sveriges andra största leverantör av Rastvagnar & Personalvagnar.

Miljöpolicy

Rastvagn.se har som mål att ha en tillverkning och försäljning av rastvagnar med minimal miljöpåverkan. Stor översyn av materialval och transportlösningar sker kontinuerligt!